LEMCOOL uit Lier is een koeltechnisch bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in koeltechniek!
Als zusterbedrijf van winkelinrichting Lemmens zijn wij specialist in commerciële koeling van klein naar groot (van stekkerklare meubels voor bakkerij, slagerij, groentewinkel tot installaties voor grote supermarkten op CO²). Productie van maatmeubelen zoals toonbanken, gekoelde kasten met plaatsing en aansluiting bij onze klanten in België en Nederland maken deel uit van de job, net zoals het inrichten van ateliers of magazijnen.

Met montage, herstelling en onderhoud geven we een totaalservice aan onze klant! HVAC-installaties in kantoren, magazijnen en commerciële ruimten behoren al lang tot ons werkterrein. Ook daar hebben we al een stevige reputatie opgebouwd. Tenslotte zijn we een ervaren speler in het plaatsen en onderhouden industriële installaties op verschillende domeinen (vis, AGF, vlees, ijs, farmacie enz).

Uw functie

Als koeltechnieker-depanneur ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, het inspecteren en onderhouden van koelinstallaties.

 • Je wordt door de dispatchdienst gestuurd naar afwisselende opdrachten.
 • Je vakkennis, kwaliteit van het geleverde werk en klantgerichtheid zijn van groot belang voor het waarborgen van onze dienstverlening naar de klant.
 • Je draagt zorg voor een correcte administratie opvolging van de uitgevoerde werken.
 • Je krijgt steun van ervaren collega’s die je verder helpen, maar wordt verondersteld zelfstandig te werken.
 • Je stapt in een beurtrol voor wachtdiensten, die op jaarbasis tot een minimum beperkt worden.
 • Je helpt occasioneel bij de montage en opstart van nieuwe installaties.

Uw profiel

Ervaring is een pluspunt, hoewel we open staan tot verdere opleiding in een groeitraject. Idealiter beschik je over onderstaande competenties:

 • Je bent in het bezit van een certificaat koeltechniek.
 • Je hebt een bachelordiploma in een technische richting (specialisatie klimatisatie) of je hebt ervaring opgedaan in een gelijkwaardige functie.
 • Je hebt minimum 2 jaar ervaring met HVAC- en koelinstallaties, en liefst ook op industriële installaties.
 • Je bent servicegericht, representatief en ambitieus.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent in het bezit van een rijbewijs B.

Ons aanbod

Je komt terecht in een professioneel bedrijf met een familiale sfeer en grote collegialiteit. Je krijgt de ruimte om je verder te ontplooien. Je kan rekenen op een afwisselende en uitdagende functie met een ruime portie autonomie.

In ruil voor je inzet en initiatief krijg je een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering) en een bedrijfswagen. Je werkt 40u/week en beschikt over 32 verlofdagen. Je krijgt een vaste job in een groeibedrijf met doorgroeimogelijkheden.

Vul onderstaand formulier in of maak een afspraak op 03/460.17.65.