LEMCOOL uit Lier is een koeltechnisch bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in koeltechniek!
Als zusterbedrijf van winkelinrichting Lemmens zijn wij specialist in commerciële koeling van klein naar groot (van stekkerklare meubels voor bakkerij, slagerij, groentewinkel tot installaties voor grote supermarkten op CO²). Productie van maatmeubelen zoals toonbanken, gekoelde kasten met plaatsing en aansluiting bij onze klanten in België en Nederland maken deel uit van de job, net zoals het inrichten van ateliers of magazijnen.

Met montage, herstelling en onderhoud geven we een totaalservice aan onze klant! HVAC-installaties in kantoren, magazijnen en commerciële ruimten behoren al lang tot ons werkterrein. Ook daar hebben we al een stevige reputatie opgebouwd. Tenslotte zijn we een ervaren speler in het plaatsen en onderhouden industriële installaties op verschillende domeinen (vis, AGF, vlees, ijs, farmacie enz).

Uw functie

Koeltechniek is hot!

Hét beroep van de toekomst.

Koeling is overal. Bij jou thuis of bij je buren, in winkels en horeca, en in de bedrijven. En de vraag ernaar zal nog alleen maar toenemen.

Ben je gebeten door de technische microbe? En wil je een mooie carrière uitbouwen in de koeltechniek? Dan ben je bij LEMCOOL aan het juiste adres.

Wat doen we? Lemcool is al 70 jaar met koeltechniek bezig. We zijn actief in de retail (vnl. voeding), in de industrie en in de HVAC wereld. Een breed gamma, waar voor ieder wat wils bij is. We ontwerpen, bouwen en onderhouden hoogstaande kwalitatieve koelinstallaties. En voeren dit alles uit met ons topteam van techniekers, een toffe bende met een rugzak aan ervaring.

Wie zoeken we? Technisch opgeleide mensen met goesting om in een fijne sfeer mee te bouwen aan de groei van ons bedrijf.

Een depanneur voor het uitvoeren van herstellingen en het oplossen van acute problemen. Van kleinere tot grote installaties. Dit is een job voor de meer ervaren techniekers, maar iedere medewerker krijgt kansen om hier naar toe te groeien.

Uw profiel

 • Een eerste professionele ervaring is een pluspunt
 • Je hebt ervaring en ook al een certificaat koeltechniek cat. 1, dan ben je heel snel vertrokken.
 • Heb je een diploma of ervaring in de electro wereld, kom dan ook zeker langs.
 • We bieden je verdere interne en externe opleidingen aan zodat je op korte tijd je certificaat kan halen.
 • Of ben je gewoon heel enthousiast, handig en leer je snel bij? Laat van je horen en we bekijken samen hoe we van jou een top koeltechnieker kunnen maken!
 • Je bent collegiaal en een teamplayer. Je werkt klantgericht en precies. Dan kan jij ons team met ambassadeurs voor Lemcool versterken!

Ons aanbod

 • Een aantrekkelijk loon waarbij we je sterke prestaties naar waarde weten te schatten.
 • Heel wat extralegale voordelen: maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, dagvergoeding, mobiliteitsvergoeding, loonbonus…
 • 40 uren week met 32 verlofdagen.
 • Een volledig uitgeruste camionette met alle gereedschappen.
 • Een telefoon en een ipad, werkkledij en een laptop volgend de functie.
 • Een warm bedrijf waar we dicht bij elkaar staan en waar je steeds bij collega’s terecht kan, ook voor de leuke dingen van het leven!
 • Opleidingen en doorgroeimogelijkheden, in een traject waar je keuzes volgens je eigen interesses kan maken.

Vul onderstaand formulier in of maak een afspraak op 03/460.17.65.