LEMCOOL uit Lier is een koeltechnisch bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in koeltechniek!
Als zusterbedrijf van winkelinrichting Lemmens zijn wij specialist in commerciële koeling van klein naar groot (van stekkerklare meubels voor bakkerij, slagerij, groentewinkel tot installaties voor grote supermarkten op CO²). Productie van maatmeubelen zoals toonbanken, gekoelde kasten met plaatsing en aansluiting bij onze klanten in België en Nederland maken deel uit van de job, net zoals het inrichten van ateliers of magazijnen.

Met montage, herstelling en onderhoud geven we een totaalservice aan onze klant! HVAC-installaties in kantoren, magazijnen en commerciële ruimten behoren al lang tot ons werkterrein. Ook daar hebben we al een stevige reputatie opgebouwd. Tenslotte zijn we een ervaren speler in het plaatsen en onderhouden industriële installaties op verschillende domeinen (vis, AGF, vlees, ijs, farmacie enz).

Uw functie

Als koeltechnieker-monteur maak je deel uit van een team ervaren techniekers in de opbouw,
plaatsing en aansluiting van diverse koelinstallaties op verschillende domeinen.

 • Je monteert leiding trajecten op een technisch correcte en esthetische wijze.
 • Je plaatst compressoren of koelcentrales, dakcondensors, enz. en sluit deze koeltechnisch en elektrisch aan.
 • Je kan braseren en hebt kennis van elektriciteit.
 • Je denkt probleemoplossend en plaatst een installatie op een competitieve tijdsspanne.
 • Je vakkennis, kwaliteit van het geleverde werk en klantgerichtheid zijn van groot belang voor het waarborgen van onze kwaliteitsgarantie naar onze klant.
 • Je draagt zorg voor een correcte administratie opvolging van de uitgevoerde werken.
 • Je krijgt steun van ervaren collega’s die je verder helpen, maar wordt verondersteld op termijn zelfstandig te werken.

Uw profiel

Ervaring is een pluspunt, hoewel we open staan tot verdere opleiding in een groeitraject. Idealiter beschik je over onderstaande competenties:

 • Je bent in het bezit van een certificaat koeltechniek.
 • Je hebt een bachelorsdiploma in een technische richting (specialisatie klimatisatie) of je hebt ervaring opgedaan in een gelijkwaardige functie.
 • Je hebt minimum 2 jaar ervaring met HVAC- en koelinstallaties, en liefst ook op industriële installaties.
 • Je bent klantgericht, representatief en ambitieus.
 • Je kunt goed zelfstandig werken of leert dit snel en bent in het bezit van een rijbewijs B.

Ons aanbod

Je komt terecht in een professioneel bedrijf met een familiale sfeer en grote collegialiteit. Je krijgt de ruimte om je verder te ontplooien. Je kan rekenen op een afwisselende en uitdagende functie met een ruime portie autonomie.

In ruil voor je inzet en initiatief krijg je een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering) en een bedrijfswagen. Je werkt 40u/week en beschikt over 32 verlofdagen. Je krijgt een vaste job in een groeibedrijf met doorgroeimogelijkheden.

Vul onderstaand formulier in of maak een afspraak op 03/460.17.65.